Maalipallon tuomarikurssi

Kaksi Aistin pelaajaa sivusta kuvattuna kurottamassa kyljellään kohti heidän keskelleen saapuvaa palloa.

Vauhdikkaan paralympialajin maalipallon kansalliseen sarjaan etsitään uusia tuomareita. Tule mukaan tuomarikurssille oppimaan tarvittavat taidot polulla, joka voi johtaa vaikka paralympialaisiin asti! Koulutuksen ensimmäinen osa syyskuussa ja toinen osa marraskuussa 2024.

Kurssi on kaksiosainen:

27.–29.9.2024 Teoriaosuus ja tutustuminen, Naisten SM-turnauksen yhteydessä Tikkurilan urheilutalolla Vantaalla sekä Sporttitalolla Helsingissä.

9.–10.11.2024 Koe (kirjallinen + käytännön tuomaroinnit) avajaisturnauksen yhteydessä Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa. Mikäli olet estynyt Pajulahden turnauksen aikaan, tarjolla myös 30.11.–1.12.2024 järjestettävä Espoon sarjaturnaus, jossa kokeet voi suorittaa.

Hyväksytyn tuomarikurssin jälkeen voi osallistua kansallisten sarjojen tuomarointiin ja n. 2v jälkeen on mahdollista suorittaa kansainvälinen tuomaripätevyys. Tuomaripolku voi johtaa paralympialaisiin asti.

Kurssi on maksuton. Osallistuja vastaa kuitenkin itse omista ruokailu-, matka- ja mahdollisista majoituskuluistaan. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvita.

Kurssin vetäjänä toimii Kari Räsänen.

Lisätiedot kurssista ja käytänteistä:

Esamatti Käkela
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 815 202

llmoittautuminen 20.9. mennessä

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Tutustu lajiin

Goalball.fi

Maalipallo